stighollund

Member Since: Dec 27, 2010

English
stighollund commented on Not able to select "all devices" in device selector in Network Management 4 years ago

hiI have now deleted all the devices and made a complete reinitializing of all databases.  Then I...

stighollund commented on How to create a report showing management ip addresses in Network Management 4 years ago

I found where to get the overview of hostname and ip-address.  In lms4.2.1 it seems a report is...

stighollund commented on Not able to select "all devices" in device selector in Network Management 4 years ago

hiJust wondering if this issue has come back?  I have experienced this some times lately.  To me...

stighollund commented on LMS Prime 4.1 soft appliance backup in Network Management 4 years ago

hiGreat.  Thank you for your reply Cheers

stighollund commented on LMS Prime 4.1 soft appliance backup in Network Management 4 years ago

HiWe have the same installation as you and also wanted to backup the database to an external server...

stighollund commented on Lms4.2 not able to collect config or inventory from WS-SVC-WISM2-K9 in Network Management 4 years ago

Thank you very much for your reply.  We will use NCS to manage Wism instead.

stighollund commented on Not able to select "all devices" in device selector in Network Management 4 years ago

In our case it did not seem to have anything to do with the resetcasuser at all.  It was enough to...

stighollund commented on Not able to select "all devices" in device selector in Network Management 4 years ago

HiThe problem is now solved.  But I had to do alot of reinstalling of lms to fix this.  In our...

stighollund commented on Not able to select "all devices" in device selector in Network Management 4 years ago

hi, I am glad it helped.  But this actually did not solve my problem.  It seems this issue comes...

stighollund commented on LMS 4.2 runs very slowly in Network Management 4 years ago

We have had the same problem with our installation.  At first lms 4.2 responds great, but after...

stighollund commented on How to make monitor dashboard the default dashboard in lms4.1? in Network Management 4 years ago

HiThe problem was a corrupted installation.  I reinstalled lms4.1 and the problem was solved.  I...

stighollund commented on Not able to select "all devices" in device selector in Network Management 4 years ago

answer from TAC:Thanks a lot for the provided data.This can happen if there is something wrong with...

stighollund commented on How to make monitor dashboard the default dashboard in lms4.1? in Network Management 4 years ago

ok..But i am just having problems understanding what cisco means by setting the default dashboard...

stighollund commented on How to restore monitor dashboard in lms 4.1 in Network Management 4 years ago

Thank you very much That did the trick.  I used the RestorePortal.pl..CheersStig

stighollund commented on RME PSIRT/EoX Report Updates in Network Management 5 years ago

Still not working, I am starting to wonder if something is wrong with our connection.  But it...

stighollund commented on RME PSIRT/EoX Report Updates in Network Management 5 years ago

Thank you for your reply, i will try again some day to run the psirt and look into it more, if it...

stighollund commented on RME PSIRT/EoX Report Updates in Network Management 5 years ago

I have installed the patch and it worked great for a while connecting to cisco to get the psirt. ...

Bio












stighollund's Stats

Points15
Discussion started 5
Answers marked as Correct 0
Endorsed 0
Content Rated 1