wramos@ulltium.com

Member Since: Mar 20, 2012

English
wramos@ulltium.com's Activity on Cisco Support Community
Currently displaying 13 results

wramos@ulltium.com has commented on Replacement for Cisco WebCams (PVC2300 et.al)

1 year 10 months ago
I had this problem also, and wound up having to give the customer a solution...

wramos@ulltium.com has commented on RTSP support for spa525g2

1 year 10 months ago
Yep customer approved purchase of 500 polycoms. I really wanted to sell em the...

wramos@ulltium.com has commented on Network monitoring tools

1 year 10 months ago
Easy answer, Solar Winds! If you are looking for a free product, then you could...

wramos@ulltium.com has commented on RTSP support for spa525g2

1 year 11 months ago
Ok, then it looks like the 500 phones I was going to sell to this client are...

wramos@ulltium.com has created RTSP support for spa525g2

1 year 11 months ago
                   I just bought this phone to demo at customers sites. My goal...

wramos@ulltium.com has commented on Display on phone shows *** CCA FLOATING EXTENSION***

2 years 7 months ago
CCA 321 and 8.6 software pack latest version. and nope CCA doenst let you...

wramos@ulltium.com has commented on Display on phone shows *** CCA FLOATING EXTENSION***

2 years 7 months ago
true I know it wont, but we need to have this system supported. so cant do...

wramos@ulltium.com has created User has 3 phones whats the best way to set this up?

2 years 7 months ago
We have a user with 3 phones in his office, one on his desk, one on his sofa...

wramos@ulltium.com has created Display on phone shows *** CCA FLOATING EXTENSION***

2 years 7 months ago
Here is the story customer has some extensions they want to create mail boxes...

wramos@ulltium.com has commented on OnPlus UC500 Device Icons

2 years 11 months ago
My UC540 is not displaying properly either, and when do you think this will be...

wramos@ulltium.com has commented on OnPlus UC500 Device Icons

2 years 11 months ago
My UC540 is not displaying properly either, and when do you think this will be...

wramos@ulltium.com has commented on Unable to Log Into UC320 with older firmware installed

2 years 12 months ago
I ran into same issue, and Randall is correct. Make sure you get a lower...

wramos@ulltium.com has commented on Unable to Log Into UC320 with older firmware installed

2 years 12 months ago
I ran into same issue, and Randall is correct. Make sure you get a lower...

Bio












wramos@ulltium.com's Stats

Points3
Discussion started 3
Answers marked as Correct 0
Endorsed 0
Content Rated 0